Συνεργασίες

agrobox 800px

Η Agrobox προσκαλεί σε συνεργασία εταιρείες πληροφορικής και γεωργίας ακριβείας

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της στρατηγικής και με στόχο την μεγαλύτερη διείσδυση στους κλάδους της αγοράς στους οποίους δραστηριοποιείται , η εταιρεία Agrobox απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας σε εταιρείες που κινούνται στο χώρο της   πληροφορικής και υπολογιστικών συστημάτων.

Το πλέον ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη όλοι οι ενδιαφερόμενοι, είναι η   πρωτοποριακή θέση της εταιρείας στους κλάδους στους οποίους στοχεύει. Είναι άλλωστε γνωστό ότι πρώτη η εταιρεία μας ανέπτυξε και προσέφερε στην ελληνική αγορά προϊόντα (λογισμικό) ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αγροτεμαχίων.

Η καινοτομική παρουσία της εταιρείας έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα: ότι προηγείται σε επίπεδο τεχνογνωσίας και χρόνου . Έχοντας δημιουργήσει πρώτη προϊόντα λογισμικού, έχει το προνόμιο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην επέκταση των εφαρμογών τους, τις αναβαθμίσεις, το περιβάλλον εργασίας, την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης τους, καθώς φυσικά και της παρουσίασης νέων προϊόντων.

Σχετικα με το AgroΒox

Μία ιδέα, μία καινοτομία και μία αλλαγή κάθε φορά.

Το Agrobox βοηθά τους αγρότες,γεωπόνους και συμβούλους  να γίνουν πιο δυναμικοί, πιο εξελιγμένοι, πιο αποτελεσματικοί.

Αυτό φέρνει στην αγροτική επιστήμη, καινοτόμες στρατηγικές και υψηλές ψηφιακές τεχνολογίες για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων με νέους τρόπους.

GsmBox

07 Σεπτεμβρίου 2021

Search